top of page

Servicetekniker

Vill du jobba som servicetekniker i ett innovativt bolag i den snabbväxande 3D-branschen? Rapid Dimension är ett ungt och framåtlutat företag verksamt inom 3D-printing som grundades 2020 och som stadigt har vuxit sedan dess. Nu expanderar vi ytterligare och söker en teknikintresserad, serviceinriktad och resvillig medarbetare till vår Linköpingsavdelning. Förkunskaper inom 3D-printing, helst FDM/FFF, är ett stort plus.

Arbetsuppgifterna kommer bestå av kundbesök inkl. service, 3D-printande, montering samt testning i utvecklingsprocessen av våra nya generationer 3D-print-system.

PLATS

Linköping

ANSTÄLLNINGSFORM

Heltid

Vad du kommer göra

 • Arbetsuppgifterna kommer bestå av kundbesök inkl. service, 3D-printande, montering samt testning i utvecklingsprocessen av våra nya generationer 3D-print-system.

 • Vi är ett litet men snabbt växande team nära produktion av våra maskiner. Rollen bjuder på snabba iterationer från design till verklighet, stort ansvar och möjlighet att påverka. Spännande och tekniska utmaningar i en spännande bransch. I rollen förkommer även fysisk montering, testning och kännedom om utrustning och maskinspecifika delar hela vägen från vår egen monteringslina till drift hos kund.

Vem du är

 • Arbetsrollen kräver både grupparbete och  självständigt arbete
   

 • Van att hantera olika personliga kontakter, internt och externt
   

 • Mekaniska färdigheter och erfarenhet kring montering
   

 • Innehar körkort och är resvillig

Vid intresse, skicka ditt CV och kontaktuppgifter till: mikael@rapid-dimension.com

Eller skicka din ansökan via formuläret nedan

bottom of page