top of page

ENTER THE RAPID DIMENSION

Join Us for the Ride

Rapid Dimension

We are aiming to fully utilize the potential of additive manufacturing

Rapid Dimension is a digital warehouse solution, covering everything from digitalization of physical parts to rapid additive manufacturing to material re-circulation, delivering unmatched quality, speed, repeatability and sustainability as-a-service

Rapid Dimension 8 small shaddow.jpg

JOB OPENINGS

Var med och utveckla nästa generations 3D-skrivare med oss

Rapid Dimension AB utvecklar nästa generations industriella 3D-skrivare. Genom att ta ett helhetsgrepp om mjukvara, hårdvara och konstruktionsmaterial kan vi säkerställa kvalitet, repeterbarhet och hållbarhet. Lösningen involverar centralt bibliotek, unik hårdvara för additiv tillverkning i FFF-teknologin, AR/AI, autonoma maskiner/maskininlärning, djup materialkunskap samt cirkulering av material.

Juniorutvecklare

Värnamo / Hemmakontor

Nu söker vi en självgående och nyfiken back-end / full-stack utvecklare som vill komma in i en tidig fas för att bli en nyckelperson i utvecklingen av framtidens 3D-skrivare.

Seniorutvecklare

Värnamo / Hemmakontor

Nu söker vi en senior utvecklare som vill vara med att designa, leda och utveckla vårt mjukvarusystem för att ta det till nästa nivå och bli en nyckelperson i utvecklingen av framtidens 3D-skrivare.

Didn't find the position you're looking for? 
Send us your CV

Mekanikkonstruktör

Värnamo

Vi söker en senior mekanikkonstruktör för att bredda vår konstruktion och utvecklingsavdelning av våra industriella 3D skrivare. Vi söker dig som har ett stort intresse inför problemlösning och finmekanik nära kopplat till automation, elektronik och som gillar ny teknik. Gärna med eget intresse inom 3D Printing och additiv tillverkning.

bottom of page